Bedrijf

Evolutie

1996

opstart éénmanszaak
150 vierkante meter bedrijf

1998

verhuis bedrijf naar Lauwe
300 vierkante meter bedrijf
4 man personeel

2003

verhuis bedrijf naar Marke
3000 vierkante meter bedrijf
6 man personeel

2009

bedrijf te Marke
12 man personeel

2017

extra locatie te Marke (Deel Massief, deel Meubilair & Burelen)
6500 vierkante meter
25 man personeel

Geschiedenis

Een gedreven 'jonkie' stapt van school in 1994, de gedachte dat hij 23 jaar later 6500 vierkante meter creativiteit zou beheren, deed hem rillen!  

Toch is het waarheid geworden, een constante drive, een gezonde dosis lef, een grote kennis van het vak, het aanwerven van de juiste mensen voor de juiste job hebben hen gebracht waar het bedrijf nu staat. 

Door een jarenlange inzet en motivatie werd vorm gegeven aan een nieuw project. Wat als een eenmansproject startte werd verder gezet met velen, het project kreeg een naam: Timmeratelier Desmet werd DTA-projects.

Doelgroep

Iedereen met bouw- of renovatieplannen is bij ons meer dan welkom. We zijn ervan overtuigd dat we samen met u meer vorm en kleur aan uw ideeën kunnen geven. Na een verkennend gesprek geven wij inhoud aan uw plannen, samenwerken met uw binnenhuis- of architect doen we graag!  

Missie

Kort samengevat, DTA wil kwaliteit en duurzaamheid in zijn relaties en projecten!  Hiervoor dienen duidelijke keuzes en richtingen te worden gevolgd. Het is onze doelstelling die ingeslagen weg te blijven volgen en die zaken uit te werken waar we echt goed in zijn.  

Op die manier geven we onze medewerkers en klanten de kwaliteit en opvolging die ze verdienen. Door deze doelstelling hoog in het vaandel te dragen garanderen we duurzaamheid in al zijn facetten, de toekomst is onze beste klant.

Erkenningen

4D/4D1/3D4/3D5/2D14/1D15/1D20/1E/1G/1G5